Wie ben ik?

Hallo! Mijn naam is Thomas Witpas. Ik ben “Tattoo Inkfluence” opgestart in januari 2022 en werk alleen in mijn tattooruimte, hier bij mij thuis. Zo kan ik klantgericht (in alle privacy) te werk gaan.

Ik ben veeleer een rustig persoon en wil mijzelf inleven in iemand zijn/haar verhaal om zo een perfect mogelijke tattoo te plaatsen. Het geeft mij dan ook voldoening als ik een ontwerp tot tattoo mag verwezenlijken!

Zelf vind ik het ook belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen bij mij. Hebben zij bepaalde wensen bij de aanpak? Dan zal ik hierin zeker meewerken!

Welke stijlen doe ik? Wat doe ik niet?

WEL

+ Fineline
+ Black & grey
+ Dotwerk
+ Chicano
+ Mandala
+ Traditional 
+ Kleur 

NIET 

– Realisme (beperkt)
– Geslachtsdelen
– Tattoo met as (infectie-gevaar)

** Piercings zet ik niet !! **

Hoe ben ik begonnen met tatooëren?

Al van kinds af aan waren tekenen en schilderen mijn passie! In mijn jeugd prikkelde ik mezelf continu om nog beter te worden. Zo maakte ik o.a. grote getekende doeken (20x6m) voor KVC Westerlo, muurschilderingen (o.a. Dry Eyckenboys), geboorteborden, portretten,… .

In 2015 heb ik voor het eerst een tattoo-sessie mogen bijwonen. Ik was meteen verkocht! Het leek mij nochtans een ver-van-mijn-bed-show… Ik vond mij niet zelfzeker genoeg, maar dit hield mij niet tegen!
Sinds die dag ben ik mij gaan verdiepen in het tatooëren. Ik ben gestart bij het oefenen op schaduwen (effect van licht bij afbeeldingen).
Daarnaast werd ik onder de vleugels genomen van een ervaren tattoo-artiest. Hij gaf mij een opleiding, waar ik de basis aan leerde, maar dat vond ik niet genoeg… 

Jarenlang bestuurde ik internationale tattoo-artiesten op Youtube. Zo heb ik vrijwel alles van informatie verzameld om zelf aan de slag te kunnen!
Verder heb ik jaren geoefend om het zelfvertrouwen te krijgen, wat nodig is in deze wereld! 

Eind 2021 nam ik de moedige beslissing om ( in 2022) officieel te starten als zelfstandige in bijberoep. Een grote sprong, maar je doelen worden pas werkelijk als je er voor gaat! 

Thomas
“Tattoo Inkfluence”